Punainen mekko

media3 Comments

Olet täällä:Punainen mekko

Kun luin Elina Tiilikan esikoisromaanista, ensireaktioni oli hämmästys aiheen omaperäisyydestä. Jos kohta kirjailijan alkuperäinen bisneskonseptikin oli aataminaikuinen.

Niin kauan kuin prostituoitu on täysikäinen ja alalla vapaaehtoisesti, on itsensä myymisen kieltäminen holhousta. Siitä huolimatta en hätäilisi julistamaan että prostituutio on työ siinä missä muutkin, ehkä päinvastoin, työ on prostituutiota, usein. Tiilikat tehneen soisi olevan niin taitava kirjoittajana, että parinkymmenen vuoden kuluttua hänestä voidaan sanoa muutakin kuin että se huorakirjailija. Toisin päin temppu tuskin edes toimii; kahdenkymmenen vuoden kelvottoman kirjailijan uran jälkeen prostituoiduksi ryhtyminen on auttamatta myöhäistä. Vaikka nuoruuden ja nättiyden voi tietysti yrittää korvata rautaisella ammattitaidolla.

3 thoughts to “Punainen mekko”

  1. Paluuviite: Ammattiblog(g)aaja |

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top