Nainen ratissa

autoNo Comments

Olet täällä:Nainen ratissa

Kun edellisessä haukuttiin supermiehet, niin nyt par condicio annetaan tuppulalaiselle hameväelle ansionsa mukaan.

Saudeissa naiset eivät saa ajaa autoa, ja vaikka se tuntuukin länsimaisesta pöyristyttävältä, on se ehkä oikein jos naisväki kasvatetaan tynnyrissä lukutaidottomaksi ja muutenkin syy-seuraussuhteita ymmärtämättömiksi.

Vai mitä pitäisi ajatella äidistä, joka ajaa posottaa kaksisuuntaista yhden auton levyistä kujaa tienmutkaan autonrottelolla jolla tulee ruumiita jo roska-astiaa päin pakittaessa, ja pelkääjän paikalla seisoo yhtään liioittelematta kahdeksankuinen lapsi?

Sitten mutkassa tulee vastaan edellisen postauksen supermies, ja uutisissa kerrotaan että kyseessä oli tragica fatalità, traaginen kohtalo. Kohtalolleenhan ei tiettävästi ihmispolo mitään voi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top