Biorytmi alhaalla

arki5 Comments

Olet täällä:Biorytmi alhaalla
 • USB-tikun korkki katoaa päivittäin, useita kertoja päivässä (seuraavan mallin valitsen huolella, sinä päivänä kun koko tikku katoaa).
 • Ompelukoneen esiin kaivaminen vaatimatonta suoritusta varten: alalanka takkuaa/katkeaa/loppuu. Suoritukseen vierähtää kolme varttia.
 • Soitto verovirastoon, kaiken maailman pumaskojen haaliminen maistraattia myöten, uusi soitto lisäselvityksiä varten, (mitä tarkoittaa asianmukainen käännös?), uusi ohjeistus siitä että kun nyt kerran on jo päätetty että olen rajoitetusti verovelvollinen, sitä lähdeverokorttia ei tarvita pikkutuloihin. Kunhan toimeksiantaja uskoo. Ja että olin joka tapauksessa täyttämässä väärää lomaketta.
 • Fillarin alkuperäiset Shimanon vaihteet finaalissa.
 • Hanasta tuotteita myyvä pesuainekauppa viimeinkin matkan varrella, täyttöpullot takakontissa: nestemäinen konepesuaine tilapäisesti loppu jälleenmyyjältä.
 • Yksi kuitti niitattava kiinni maksutodistukseen arkistointia varten (täällä karhutaan yhtenään jo maksettuja laskuja, joten kirjanpidon täytyy olla tiptop). Nitojaa ei löydy, sitten kun se löytyy siinä ei ole niittejä, kun niitit löytyvät ensimmäinen tukkii nitojan eikä lähde pois puoli tuntia kestävän virkkuukoukulla/parsinneulalla/kulmakarvapinseteillä sohimisen jälkeenkään.
 • Postissa on jono.
 • Postissa ei ole jonoa, mutta virkailija laskee kassaa ja ruokakauppa on menossa kiinni.
 • Postissa on jälleen jono.

5 thoughts to “Biorytmi alhaalla”

 1. Ideaa USB-tikkuun seuraavasta tositarinasta: tankkasin VOLVOn ensimmäistä keraa ja laitoin korkin kai tavaraluukun kannelle. 5 km päässä pysähdyin ja joku totesi että bensatankki on ilman korkkia.

  Seuraavassa autossamme TOYOTAssa korkki on kiinni bensatankin reunassa pienellä ketjulla. Se ei ole koskaan hukassa.

  Voisit vaikka kehittää USB-korkille napanuoran ja hakea patentin keksinnöllesi. Minulle yksi parannettu tikku ideasta, kiitos!

 2. Onhan noita fliptopilla ja sisään vedettävällä – ulos työnnettävällä USB-liittymällä. Mutta siinä ostotilanteessa taisi päällimmäisenä olla mielessä hinta/gigat, eikä se että korkin pureskeleminen on pikkulapsen mielestä hirmuisen mukavaa.

  Minäkin olen laittanut sen korkin suuhun 😀 Ja lukion aikana söin kolmekymmentäsenttisen puisen viivaimen, se tekee 10cm/vuosi…

 3. No nyt en enää ihmettele miksi valitsit ammattisi, miksen minä ymmärtänyt syödä mittatikkuja, tutkin vain vieraita uskontoja..huoks.

 4. Sympatiaa täältä. Nuo tunnisteesi sopisivat minunkin viikon avainsanoikseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top