Tissiä perkele!

tissiä perkele3 Comments

Olet täällä:Tissiä perkele!

You’re the one with the problem, why don’t YOU put a blanket over your head or go hide in the bathroom?

Jaan sloganin sataprosenttisesti. Koska talossa ei ole enää vauvanbody-ikäisiä, voisin hankkia mukin tai shopperin.

3 thoughts to “Tissiä perkele!”

  1. Ihana slogan! Ei mulla kyllä vauvaa ole ollut vaikeuksia imettää mm. lentokoneessa japanilaisten välissä, rannalla, ravintolassa tai edes kävellessäni tienposkessa (oikein zingarien tapaan), mutta kun vauvasta tuli taapero, tuli minusta kaappi-imettäjä. Onneksi typy käytännössä on vieroittanut itse itsensä päiväimetyksistä ja jos sanoo, että kotona saat ei ala sen kummemmin inttämään, kyllähän sitä vieläkin imetän esim. perhekerhossa, mutta en kyllä ravintolassa enää kehtaa. Muistan liian elävästi, kuinka aikoinaan itse kummastelin taaperoimetystä, vaan kuinkas sitten kävikään…

  2. Tää on hyvä. Bongasin sen jokin aika sitten naamakirjastakin omana ryhmänään. Ei meilläkään enää ajankohtaista, mutta ehkä joskus saan kannustaa tyttäriä ja miniöitä imetystaipaleellaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top