Spider-Man

lapset, media4 Comments

Olet täällä:, mediaSpider-Man

Nuorimmainen on hurahtanut Hämähäkkimieheen. Huolehtiva vanhempi voisi jopa kysyä, mistä nelivuotias tuntee supersankarin, mutta niin on vain päässyt käymään: luokalla on ainakin kaksi muuta hämähäkkimiestä, jotka ovat vihkineet Huhtipojan hämähäkinseittien saloihin. Sitten syntymäpäivälahjaksi tuli yksi spiderman, ja nyt on katsottu jo videoita.

Minulla on varmaan joku arvo-ongelma, mutta mielestäni on ongelmallisempaa se, mitä lastenohjelmien väliin tungetuissa mainoksissa näytetään, kuin joku kuusikymmentälukulainen hyvän puolesta pahaa vastaan taisteleva supersankari. Ja toinen asia joka käy korvaani ovat piirretyt, joissa henkilöt puhuvat toisilleen salkkarityyliin, naljaillen ja töykeästi. En nyt ihan muista mistä sarjasta on kysymys, mutta sammutan TV:n heti kun kuulen moista suunsoittoa.

Välillä sammutan tyhmäboksin ja annan pojan tehdä liaani- ja hämähäkinseittiloikkia riipputuolia varten välipohjaan pultattuun koukkuun ripustetussa köydessä.

4 thoughts to “Spider-Man”

  1. Meillä on meneillään ihan sama ilmiö, vähän alle nelivuotiaamme on vähän väliä hämähäkkimies! En myöskään täysin tiedä mistä moinen tietämys on tullut, todennäköisesti tarhassa on joukko hämähäkkimiehiä. Nyt kyllä tulee Rai kakkoselta meidän aamupala-aikaan hämähäkkimies, vaikka se on välillä niin hurja että poika katsoo mieluummin Heidiä ItaliaUnolta. Tv-sarjaa kiinnostavampaa onkin olla itse hämähäkkimiehenä!

  2. Il mondo è bello perchè è tutto uguale! Meillàkin on ihan samanlainen nelivuotias hàmàhàkkimies, ja samoin on mysteeri mistà tàmà ihailun kohde on keksitty, koulukavereilta kai, kun ei ole koskaan sità telkasta nàhnyt.

    Nimim. Spiderman-polkupyòrà, -kàsisaippua, -sukat, -karnevaaalipuku…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top