Osapäiväparatiisi

arki, uraäiti2 Comments

Olet täällä:, uraäitiOsapäiväparatiisi

Aamuvarhaisella töihin, lounastunniksi tai iltapäiväksi rannalle. Lapsirakkaat mummun hoidossa aamupäivän.

Kokopäiväinen lomailu saa vielä odottaa, kun insinöörien ja arkkitehtien eläkekassa pitää veistä kurkullani.

2 thoughts to “Osapäiväparatiisi”

  1. Haa, vihdoin ehdin lukemaan tätä blogiasi yli viikon tauon jälkeen, on ollut perhettä koto-Suomesta käymästä. Mokkulan kanssa nettiyhteys on niin turhauttava, että teen tähän yhteiskommentin kaikista kesäkuun jutuista ja kommentoin samalla siihen anonyymipostaukseen, johon en silloin ehtinyt osallistua: eli nauran täällä aina ihan kippurassa postauksillesi, kirjoitustyylisi muistuttaa (mutta älä huoli, ei liikaa, vaan sinulla kyllä ihan oma tyyli) ihanasti Hotakaista ja Tervoa ja vielä kun tiedän, mitä nuo monet hienovaraiset viittaukset Italian kulttuuriin tarkoittavat (tuo cocco-bellon myyminen rannalla oli huippu), niin lukemisen jälkeen poskiin aina sattuu. Eli jatka vaan samalla tyylillä, tosin uteliaana ihmisenä tykkään hurjasti myös perhe-elämän tirkistelystä ja joku soma perhepotretti olisi poikaa, hah hah hah haaa… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top