Olet täällä:, historia, muotiBikinit

Muutama sana päivänsankarille.

Suomessa tukevat nelikymppiset käyttävät kokouimapukua, sillä eihän se sovi että ollaan olevinaan, ja kattois ämmä peiliin. Tuppulassa bikinejä käyttävät muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta (hätäsektioarpi?) kaikenikäiset ja -kokoiset tanttaraiset, ja yleensä uimarannalta löytyy aina joku itseäkin paksumpi. Vaikka väliäkö hällä jos ei löytyisi, siinä voi itsekin vuorostaan pelastaa monen muun naisen päivän.

Ranskalaista insinööriä Louis Réardia pidetään modernien bikinien isänä. Itse odotan toiveikkaana Ove Arupin jälkeenjääneistä papereista löytyvän painovoimaa uhmaavan mallin, joissa lujuuslaskelmat ovat kohdallaan.

5 thoughts to “Bikinit”

  1. Taalla sama juttu- biksuja pidetaan, vaikka vatsaa olisi. Onko se sitten sita turkkilaista hyvaa itsetuntoa?

    1. Turkki vahvisti juuri asemansa mahdollisten lomakohteiden listalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top