Takaisin koulunpenkille

Blogi, kuvia Tuppulasta, äidiksi Italiassa5 Comments

Olet täällä:, kuvia Tuppulasta, äidiksi ItaliassaTakaisin koulunpenkille

Lapset parturoidaan, puunataan ja kuurataan, kynnet surunauhoineen leikataan, kaikin puolin saatetaan esittelykuntoon. Ettei oltais niiku huonompia.

5 thoughts to “Takaisin koulunpenkille”

  1. Vaikuttaa siltä, ettei asiat ole juuri muuttuneet, saati kehittyneet, sitten 50–luvun, jolloin menin alakouluun. Paitsi että meidän isä parturoi itse jälkikasvunsa.

    1. Sen takia Suomesta ei enää löydy parturinsalonkia jossa ajattaa parran, kun kaikki ovat säästäväisiä ja höyläävät itte kylppärissä 😀

  2. Voi taalla kanssa on parturoitu poika, mutta tyttaren hiuksille ei tehty mitaan. Huomenna alkavat koulut! Teille myös Italiaan hyvaa koulunaloitusta:)

  3. Eipä ole partureita, mutta kyllä ukkokultani säästäisi varmasti tuon 2,50 euroa päivässä hiomalla itse leukansa, vaikka niitä olisikin ihan nurkalla.

    NYCissä Broadwayn liepeillä sai miesten hiustenleikkuun 5 eurolla ja naisten 9 eurolla. Parranajoa ei älytty kysyäkään, sen olisi ehkä saanut kaupan päälle. Parturi oli yli 70-vuotias Leningradista muuttanut englantia huonosti puhuva emigrantti, joka korvasi eläkkeen puutteen tekemällä työtä, mutta hinnat olivat alueelle tyypilliset ja työpajat karun asiallisia.

    Ruotsissa maksaa tällaisen vanhan rouvan kuontalon kuosiin palauttaminen 120 euroa, ja niinpä frisyyrisalongitkin alkavt ammottaa tyhjyttään. Itsekin tutkin jo supermarketin Schwarzkoppf-paketteja…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top