Kuuden haasteen lopputilitys

Blogi, meemit, muoti1 Comment

Olet täällä:, meemit, muotiKuuden haasteen lopputilitys

Syyskuu on lopullaan, onneksi. Vaikkei haaste ollutkaan ylipääsemättömän vaikea, edellytti ennalta valituissa kuudessa vaatteessa pysyttely vaatehuollon suunnittelua.

  1. Siivosin vaatekaapin, vaikken edelleenkään raaskinut luopua ihan kaikista niistä liian pienistä tai muuten käytöstä jääneistä, joiden paluusta elättelen katteettomia toiveita. Aloitin kerrankin hyvissä ajoin kesävaatteiden laittamisen talvisäilöön.
  2. Pikkumustaa tuli pidettyä aika vähän, mutta sitten kun pakon edessä sen laitoin ylleni, sain runsaasti myönteistä palautetta vastakkaiselta sukupuolelta. Taidan kelpuuttaa sen vielä lokakuun vaatekaappiin. Valkoinen pellavahame jää odottamaan ensi kesää, samoin caprit, joita ei voi pitää docmartensien kanssa. Ei vaan voi.
  3. Yllättäen haaste herätti minussa ostohaluja, se kai ei ollut tarkoitus? Pupulandian Jennin garderoobiinsa kelpuuttama Marimekon Reuna-neulemekko näyttää kuvissa yhdistelykelpoiselta, ja Joulupukki voisi tuoda minulle Missonin tuhannenkirjavat sukkahousut.

Mitä laitan päälle perjantaina? Piratbyrån T-paidan, ja jotkut housut, kai, tuskin kuitenkaan mitään värikästä.

One thought to “Kuuden haasteen lopputilitys”

  1. Paluuviite: Kuusi : Arkitehti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top