Olet täällä:, kuvia Tuppulasta, lapset, äidiksi ItaliassaSatutunti

Tuppulan kirjastossa järjestetään viikottain satutunti.

Meidän penskat rakastavat kirjastoa, ja raahaavat kirjoja kotiin kassikaupalla. Myös nuorimmainen on löytänyt tien kirjastontädin sydämeen repiessään hänelle kukan matkan varrelta piazzan kukkalaatikoista. Huhtipoikaa lukuunottamatta yleisö on naisvoittoista.

Onhan tuolla, kirja poikineen, ja pienikin kirjasto on parempi kuin ei kirjastoa lainkaan. Oppivat sitten isompana vaatimaan.

One thought to “Satutunti”

  1. Ihanaa! Olin lapsena kirjaston suurkuluttaja, ensi ekaluokan ainoana lukutaitoisena sain lukea opettajanpöydän uumenissa piilevän kirjakaapin sisällön, sitten pikkukaupungin lastenkirjaston annin, kunnes äidin opastuksella sain alkaa lainata aikuisten osastolta. Norjassa pääsin pääkirjaston makasiiniin penkomaan suomenkielisten lastenkirjojen hyllyä. Poikani saivat pienen maksun jokaisesta suomenkielisestä kirjasta, jonka he lukivat, raha maksettiin kesällä ja joulua ennen suurin elkein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top