Kadonneet lapset

Blogi, media, äidiksi ItaliassaNo Comments

Olet täällä:, media, äidiksi ItaliassaKadonneet lapset

Tuppula ja todennäköisesti koko Italia on ollut elokuun lopulta suunniltaan naapurikunnassa kadonneesta, 42 vuorokauden kateissaolon jälkeen syyllisen tai syyllistä peittävän tunnustuksen perusteella vainaana löydetystä viisitoistakesäisestä.

Tragedian ensimmäisessä osassa kaivettiin esiin kaikki Italian TV-historian aikana selvittämättä jääneet alaikäisten katoamiset, syytettiin tytön äidin jehovalaisuutta (kaikki rivikatolilaisuudesta poikkeava on epäilyttävää), jahdattiin tavanomaisia mörköjä eli interwebbissä yleensä ja Naamakirjassa erityisesti luuraavia pedo- ja efebofiileja, sekä esitettiin paikallista elämänmallia tuntemattomien joka alan studioasiantuntijoiden etnosentrisiä arvioita kotiintuloajoista ja muusta todella relevantista, katoamisen tapahtumisajankohdan ollessa kello 14 iltapäivällä. Henkilökohtaisesti olin erityisen otettu eräiden ystävieni minulle osoittamista syvien huokausten säestämistä hienovaraisista kommenteista siitä ettei nykyaikana lapsia voi päästää kuljeskelemaan itsekseen, ja arvatenkin aikomuksesta pitää oma jälkikasvunsa kotiarestissa ainakin kahdeksantoistakesäiseksi. Kun ihmisellä on tuollaisia ystäviä, ei erillisiä vihollisia ole edes tarvis hankkia.

Kakkososa sai näyttävän alun, kun uutinen tunnustuksesta ja kalmon löytämisestä saavutti tytön äidin suorassa lähetyksessä. Sosiaalisessa mediassa vallitsi riehakas lynkkausmieliala, sekä pisteittäinen vahingonilo siitä ettei syyllinen ollutkaan interwebbin arkkiperkele. Tai yleensäkään tuntematon, ulkopuolinen uhka.

Suuren medianäytelmän kolmas osa alkoi kun syyllisyytensä tunnustanut alkoi paikkailla ristiriitaista tunnustustaan vetämällä mukaan tyttärensä. Televisiostudioon tuotiin surmatalon pienoismalli, joka on haaskalla kiertelyn non plus ultra, ja merkki siitä että henkirikos on kelpuutettu Italian television cronaca neran ylimpään kastiin. Ratkeaako tapaus ikinä? Kaivetaanko pienoismalli talk shown täytemateriaaliksi aina silloin kun ei ole muuta puhuttavaa, tai kun on muuta ajankohtaista josta ei voi puhua, yhdessä Lady Dianan kuoleman salaliittoteorioiden, Cognen ja Meredit Kercherin kanssa?

Kahvilassa ei tiedä, onko tiskillä päivän lehti vai eilinen, kun etusivulla ovat viikkokausia olleet samat lärvit. Äh.

Kuvassa: vuosia kadoksissa ollut nukkekodin vauva löytyi lehtikansiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top