Mignottokratia

Blogi, femakot, Italia, mediaNo Comments

Olet täällä:, femakot, Italia, mediaMignottokratia

(Mignotta: prostituta. sin. puttana, sgualdrina, bagascia, meretrice, passeggiatrice, baldracca, battona, zoccola, donnaccia, troia, marchettara…)

Italian median tapa käsitellä naisvartaloa on esineellistävä ja viihteellistävä. Ohjelmaan kuin ohjelmaan sijoitetaan vakavista asioista skragakaulassa puhuvien miesten joukkoon pari pitkiä sääriä.

Ihan täysipäisinä pitämäni ihmiset (miehet) ovat sanoneet, että jos nainen on kaunis, hän on typerä jos ei käytä sitä(kin) avua pärjätäkseen. Valitettavasti menestynyt ja viehättävä on auttamatta kevytkenkä, reittä pitkin kiivennyt, professorin rakastajatar, eikä näitä kyläjuoruja ole läheskään aina levittämässä ruma ja kateellinen kanssasisar. Valitse siinä sitten, typerys vai lutka? Rumaksi syntyneet saattavat ehkä saada tunnustusta ansioistaan. Sitten on olemassa Teheranin tie, tai ruudulliset flanellipaidat.

Berlusconi puhuu naisista somisteina, ja naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta lähes imartelun osoituksena. Lehdistötilauksissa julkilausutut sutkautukset ovat loukkaavampia kuin poliitikon yksityiselämän oletettu moraalittomuus: emme ole moralisteja, ainoastaan huumorintajuttomuudestamme tunnettuja feministejä. Makuukammarielämä saattaa olla korkeintaan turvallisuusriski, ties minkä Mata Harin päästävät seuraavaksi Arcoreen, videolähteiden mukaan kaikenlaista pikkuritsaa tulee ja menee kuin pyöröovista ja turvallisuutta valvovat carabinierit vuotavat lehdistölle tyytymättömyyttään kun ovat joutuneet juhlista juhliin kuljetettavien somisteodaliskien taksikuskeiksi.

Kauneuden arvostaminen ja samanaikainen älyn vähättely tekee tyttölapsen kasvattamisesta ongelmallista. Kuulemme uutisista kuinka rakennusluvan joutuessa jäihin määrätietoinen nainen järjestää itsensä pääministerin vuoteeseen nopeuttaakseen byrokratiaa. Jos reittä pitkin vallan”kahvaan” kiipeäminen ei ole enää sosiaalisesti sanktioitua, minkälaisilla ohjeilla evästän lasta? Mallikurssille opettelemaan vetävä askel ja 18-vuotislahjaksi luokan suurimmat silikonibosat? Miksi pyrkiä tavoittelemaan suoraa valtaa, kun lasikattoa on miltei mahdoton puhkaista? Vallan palatseihin näyttää pääsevän suoraan uima-altaalle aukeavan makuuhuoneen oven kautta kuka tahansa, jolla on riittävän lyhyt hame ja riittävän pitkät sääret.

Ymmärrettävästi tämä loukkaa jokaista naista joka on tehnyt päämääränsä eteen uhrauksia ja kovaa työtä, jopa tavallista katuprostituoitua. Kaikille papin lahjoja ei riitä, vaikka ahkerana tunnettu mies painaisi 24/7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top