Foliohattu

arki, Blogi, sisustus3 Comments

Olet täällä:, Blogi, sisustusFoliohattu

Olemme vietävän tyytyväisiä perheen uuteen nukkumajärjestelyyn, vaikka huolehtivainen kollega huomauttikin pistorasioiden rivistä niskatyynyni takana. Alkovimme palveli alkuperäisessä tarkoituksessaan kodin työpisteenä, joten sieltä löytyy mm. kolme puhelinpistoketta yhdelle lankapuhelimelle ja kahdelle 56 kpbs modeemille. Yhteen linjoista on myöhemmin asennettu adsl. Tarpeen tullen voisimme soittaa miehen kanssa toisillemme sisäpuheluita, vaikka yleensä tyydymme chattaamaan.

Kuvataidelukion käyneenä en ole sitten yläasteen lukenut fysiikkaa joitakin momentteja, vektoreita, lämmönsiirtokertoimia ja LVI-hajatelmia lukuunottamatta, enkä ole ihan varma onko pistorasiassa kovinkin merkittävää sähkömagneettista kenttää silloin kun siihen ei ole kytketty laitteita. Varmuuden vuoksi voisin tehdä foliosta yömyssyn, ja ottaa ainakin reitittimen pois tyynyn alta nukkumaan mennessä.

3 thoughts to “Foliohattu”

  1. Jos kehittelet tehokkaan myssyn, voisit vinkata siitä minulle:-) Nukun näet ADSL-boxin vieressä.:-) Heh, tämä selittääkin monta asiaa. Ehkä tätä voi käyttää myös tekosyynä omituisiin tekemisiini: saan säteilyä ADSL-boxista.
    Jees, kyllä elämä on sitten vaarallista:-)

    Ps. sulla on muuten tosi hauska ja koukuttava tyyli kirjoittaa!

    1. WiFi on joidenkin lähteiden mukaan yksi mahdollinen lasten ylivilkkauden aiheuttaja, mutta meillä oli sellainen sutina ja vipinä päällä jo wlan-aikakautena ettei pieni lisä tunnu enää missään 😀

  2. Minä olen myös tätä foliohattu-kansaa ja olin niin onnellinen, kun edellisen asunnon metrin paksuisten muurien läpi ei tunkeutunut edes kännykkäkenttä 😀 Sai lapsi edes vuoden verran säteilyvapaa elinaikaa, wifi:stakin kieltäydyin kohteliaasti… 😉 Nykyään on wifi ja kännykentät ja jumalatoon antenni 50 metrin päässä kotoa (vaikka naapurintäti väittikin, että olemme antennin ”kuvun” sisällä niin, että säteily heijastuu tämän ”kuvun” ulkopuolelle), järkeilin, että jos naapureiden wifi:t yltävät meille, niin siinä ei juuri auta pitää kännyä kotona kiinni 🙂 Ylivilkkaus periytyy joka tapauksessa minulta, syntynyt aikakaudella, jolloin televisioissa ei ollut edes kaukosäätimiä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top