Danbo

Blogi1 Comment

Olet täällä:Danbo

Sain Arkkienkeliltä, siis en kummisedältä vaan siltä toiselta, linkin  flickr-photostreamiin jonka päähenkilönä seikkailee Little Box Man, jaappaniksi Danbo. Nuorimmainen ihastui laatikkopäähän siinä määrin että vaihdoin jopa työpöydän taustakuvan. Siis lapsen iloksi 🙂

Teimme oman laatikkopään suolalaatikosta (Compagnia Italiana Sali S.P.A.), vaikka hätäisempi voisi myös ostaa kaupallisen tuotteen Jaappanin Amazonilta tai eBaysta. Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin pahvilaatikkoa imitoiva muovinen laatikkopää, joka nivelikkäänä on ilmeikkäämpi poseeraaja sitten kun, jos, hypoteettisesti, päättäisi ottaa elämäntehtäväkseen laatikkopään kuvaamisen esim. erilaisten nähtävyyksien äärellä. Minä veisin kaverin Utrechtiin, ja jättäisin perheelle post-it-lapun jääkaapin oveen, jotta pärjäilkää.

One thought to “Danbo”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top