Agitaattori

arki, BlogiNo Comments

Olet täällä:, BlogiAgitaattori

Tuppulan vanhankaupungin propagandatoimisto on harjoittanut taas agitaatiota, jolla yleiskielessä tarkoitetaan voimakasta yritystä vaikuttaa muihin ihmisiin asian puolesta.

Olen iloisen yllättynyt siitä, että reilun vuoden kestänyt blogikirjoittelu, paikallisten verkkojulkaisujen kommentointi ja jonninjoutava naamakirjassa roikkuminen ovat kypsyttäneet yleistä, no, Tuppulan intelligentsian asennetta vanhankaupungin autoliikenteen rajoittamista kohtaan paljon enemmän kuin mitä olen konsanaan saanut aikaan vuosia kestäneellä puoluetoimistolla istumisella. Totta puhuen puolueessa ei varmaan ikunaan olla sivuttu mitään käytännönläheistä paikallista kysymystä, ja Italian vihreillä ovat aiheet vielä kauempana tosimaailmasta.

Kyllä saisi Tuppula kiittää, kun leijonanosa agitaatiosta ja propagandasta syntyy työaikana ja ihan ilmaiseksi. Jokaisen eliön olisi paras olla kiinnostunut habitaatistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top