Organisaatiokyvystä

arki, Blogi, äidiksi ItaliassaNo Comments

Olet täällä:, Blogi, äidiksi ItaliassaOrganisaatiokyvystä

Italialaiseen tapaan polemiikin säestämänä maaliskuun 17. päivänä juhlitaan 150 vuotta kestänyttä Italian yhtenäisyyttä. Tai mahdollisesti pyhää Patrickia.

Koulussa pidetään juhla 16. päivänä, koska 17. on ehkä vapaapäivä. Lapsukaiset heiluttavat juhlassa lippuja. Lipun koko, malli ja kauppa jossa niitä myydään kerrotaan lapsukaisille. Seuraavana päivänä 40 äitiä, meidän luokka ja rinnakkainen, painelee opettajien suosittelemaan kauppaan. Tai 39 äitiä… olen vieläkin kotona hoitamassa täysin tervehtyneeltä vaikuttavaa nuorimmaista joka sai kouluunpaluun oikeuttavan lääkärintodistuksen …huomiseksi…

Olisikohan tuonkin jutun voinut organisoida tehokkaammin? Tai eihän sitä tiedä jos vaikka luokalla on joku mutsi jota perheenpää ei päästä hellan ja nyrkin välistä elleivät opettajat joka päivä, erikseen ja heti huomiseksi, tilaisi vihreää kartonkia, metrin valkoista kanttinauhaa, italian lipun. Ei pitäisi arvostella natiiveja ja maassa maan tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top