Kiitti Virpi

Blogi, maailmanparannus, media3 Comments

Olet täällä:, maailmanparannus, mediaKiitti Virpi

Uuden Mustan Katja kirjoitti uusia juttuvinkkejä yhteiselle lempikolumnistillemme. Virpin juttuja lukiessa on aina olemassa riski että vakaumuksellinen kyytönsyöjä vetää geeniperimältään uhanalaisen itälaatokkalaisen härkäpavun (luomuna) otsaonteloon asti. Vaikka täytyyhän elistit pistää johonkin ruotuun ja riviin, sillä tiedä mitä seuraavaksi vaativat, tuulipukukansan verovaroista maksettua luomusynnytystä vissyveteen ruotsinkielisen kätilön ja valaanlaulun säestämänä? Kele.

Välillä Virpi osuu naulan kantaan. Menneiden haikailu on sairaus (vaikka toisinaan vanhassa on vara parempi, eikä ainakaan rakennuspuolella ole tehty mitään kelvollista saati kestävää sitten 1950-luvun jälkeen). Henry Laasanen voisi välillä käydä vonkaamassa joltakin lyyliltä joka ymmärtää poikaystävän ja lounassetelin välisen eron. Duunarit eivät ole yhtä mediaseksikkäitä kuin pörröinen kuutti tai suurisilmäinen nälkään kuoleva lapsi kaukomaalla.

Käytän tilaisuutta hyväkseni julistaakseni koko interwebbille että vaikka lisäainesekoiluni saattaa mennä pitkälle foliohattuhippiyden puolelle, niin en silti edelleenkään syötä jokapäiväisesti mitä tahansa skeidaa mun täysimetetyille erityislahjakkaille luomupalleroilleni. Ja että keskittymiskyvyn puutekin on erityislahja, niin kuin Jani Kaaro ihan sanomalehdessä kirjoitti.

3 thoughts to “Kiitti Virpi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top