Olet täällä:, politiikka, siirtolaiskirjeitäPääs jytky

Nyt ja tässä on ehkä itsekritiikin paikka: lukaisin eilisillan ja tämän päivän välillä monta suosittua blogia, joissa ei sanallakaan mainittu vaaleja.

Jos haluaisin olla huippusuosittu, postaisin siis tänään kevätverhoista, sillä turha meidän tyttöjen on sekoittaa pikku päätämme politiikalla.

Vaalitulos ei ollut yllätys, sen verran sitä on pohjustettu Pravdan yleisökommenteissa. Mitä tahansa aihetta käsittelevään threadiin vedetään kolmannessa kommentissa mukaan somalit. Helsingissä persut sentään menestyivät muuta maata huonommin, vaikka väellä on varmasti omakohtaista kokemusta myös monikulttuurin ongelmakohdista. Sieltä muualta niitä on kai tuotu bussilasteittain zoosafarille Itikseen kauhistelemaan nk. mokkakorvia, muuta selitystä en tiedä. Vaikka voihan se olla pelottavaa, jos Elovena-tytönkin vaihtavat tummempaan.

Ja mikä ihme on perussuomalainen, onko se sellainen karvahattumalli josta puuttuu kustomoidut lisäasetukset, kuten toinen kotimainen, vierasperäisten aakkosten tuki ja pigmentti? Ulkomailla ovat vääntäneet True Finn -käännöksen, mutta ei kiitti, ei minun nimissäni. Ja lapseni ovatkin sitten kustomoituja kun niillä on oliivinruskea bruna.

Kiitän Katjaa, Stazzya ja Lady Dadaa, vaikka onhan ne kevätverhotkin ihan kivoja.

5 thoughts to “Pääs jytky”

  1. Minulla on ainakin vaaliähky. Siksi luen mielelläni jo kohta jostain muusta kuin ulostemassapierusta (arvaas mille sanalle se on anagrammi 😉 ). Töissä, lehdissä ja Facebookissa ei mistään muusta puhutakaan, joten tekisi mieli jo siirtyä miettimään, miten tästä tilanteesta selvitään parhain päin…

  2. Jooh, mä kommentoin hyvin lyhyesti kanssa, ihan sen takia, että pääsin pahimman järkytykseni yli facebook-vertaistuella. Tosin, samassa sosiaalisessa mediassa sain myös lukea mieltäylentävän ”pysy vaan poissa, tänne ei mitään värivirheellisiä (sic!) tarvita” -kommentin (viitaten siis mahdollisiin tuleviin sekaroituisiin lapsiin). Hetken teki mieli hakea pesäpallomaila.

    Ranskassa on vikansa ja nationalistinsa, mutta ”värivirheellinen” on sana jota en ole ikinä kuullut.

    1. Kaikkein eniten tässä persuilussa nyppi se, että joku katsoo asiakseen määritellä kuka on riittävän oikea suomalainen. Ja se, että joskus aiemmin saattoi vielä nauraa täkäläiselle tyhmälle kansalle, kun poliitikot kähmivät ja kahmivat omiin taskuihinsa ja osoittavat sitten syyttävällä sormella Romanian romaneja. Eipä ole naurattanut enää aikoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top