Komiat poijjat

Blogi, meemit, Oma napa5 Comments

Olet täällä:, meemit, Oma napaKomiat poijjat

Bisquits oli antanut houkutella itsensä haasteeseen, jossa tarkoituksena on esitellä oman miesmaun mukaisia miehiä. Koska tosielämässä miesmakuun vaikuttavat monet muuttujat säärikyynärän ja pärstäkertoimen lisäksi tai niiden sijaan, oletan että tällaisissa haasteissa on tapana pisteyttää näyttelijöitä tai muita julkimoita.

Jo Bisquitsin listaamalle Wentworth Millerille laitan ison plussan. Lisäksi omiin suosikkipoikiini kelpuutan Denzel Washingtonin, Hugh Laurien… ja jos pussiin vielä mahtuu lisää silmäkarkkia, niin ottaisin Grey’s Anatomyssa nättiä poikaa esittävän Jesse Williamsin.

Jos komistuksia pitää analysoida, niin kolmella neljästä on siniset silmät, ja kahta neljästä olen ihastellut lääkärin roolissa. Denzel Washingtonin filmografia on kunnioittavan pitkä, ja myös Hugh Laurie on kerännyt palkintoja ja mainintoja näyttelijäntaidoillaan. Wentworth Milleriä ei ole näkynyt ruudulla sitten Prison Breakin, ja Jesse Williams on, no, nätti. Aika näyttää löytyykö miehestä ainesta enempään kuin syviin sinisilmäisiin katseisiin ja kohtauksiin, joissa joku naiskollega astuu pukuhuoneeseen Jessen, pardon, Dr. Jackson Averyn vaihtaessa paitaa. Tottahan sarjafilmiin tarvitaan tätäkin lajia, eikä kukaan tiettävästi ole valittanut ABC:lle.

Kiitos, ja hyvää TV-iltaa. Haasteeseen saa vastata.

5 thoughts to “Komiat poijjat”

 1. Minulle riittää ulkonäön puolesta yksi. Se on Aksel Lund Svindal. Polvia heikottaa kun vain näen hänen hymynsä vaikka laajakaistamainoksessa.

  1. Klyyvari on komea: huulia tilaisin vähän enemmän, mutta ehkä juuri siksi minun suosikkipoikalistastani kolmella neljästä on kenellä enemmän, kenellä vähemmän afroamerikkalaista geeniperimää (Jesse Williamsin äiti on ruotsalainen, sieltä ne siniset silmät?)…

   Ne parhaat pusuhuulet ovat kuitenkin Huhtipojalla, joka on napolilais-salentolais-pohjalais-hämäläis-savolainen 🙂

 2. Hmmmh.
  Noista ei oikein kukaan, olen nirso. Olen lukenut muidenkin listauksia, eikä kellään ole vielä ollut ulkosavolainen miesmaku.

  Mutta laitan haasteen hautumaan jonnekin vasemman korvan taakse.

  1. Haa, kiinnostavaa… taidan vastata haasteeseen… 🙂 Denzelin nappaankin heti suoraa päätä omalle listalleni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top