Tuppulalaisuuksia

Blogi, Italia, politiikkaNo Comments

Olet täällä:, Italia, politiikkaTuppulalaisuuksia
  • Tuppulan kunnan turisti-infoon ostettiin viime vuonna uudet barokkiverhot, joihin paloi melkein kolmekymmentätuhatta. ADSL ei toimi, koska kunta oli jättänyt laskun maksamatta. Verhoihin meni sumeasti rahaa, koska ne rahoitettiin maakunnan/alueen/EU:n projektirahoituksella, jota ei voinut käyttää softaan tai hardwareen. Huhujen mukaan nekin rahat on jäädytetty, ja tarjouskilpailun voittanut onnekas verhokauppias on nyt pitkän perijöiden listan häntäpäässä.
  • Postitoimiston johtaja on ehdokkaana vaaleissa, ja siksi posteljooni jakaessaan muuta postia suikauttaa mukaan myös kirjekuorellisen vaalimainoksia, joista EI ole maksettu postimaksua. Mutta eihän työnjohtajalle voi sanoa ei… eihän?
  • Vaalikoaliition kärkimies on järjestänyt yksityisellä rahoituksella Miss Italia -välikarsinnat Tuppulassa. Kristillisdemokraattinen kunnanvaltuustoehdokas paheksuu varojen haaskuuta, koska monilla perheillä on vaikeuksia selvitä seuraavaan palkkapäivään. Aivoituksessa ei ole mitään kummallista, sillä elintarvikeavun jakaminen yksityishenkilöille vaalien alla onkin ollut Democrazia Cristianan vahva valtti vuosikymmenien ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top