Vietämme Sulttaanin kanssa kymmenvuotishääpäivää tänään.

Liittomme on kestänyt pidempään kuin ruokapöytämme (siihen tuli reikä barbien jalalla lyöden), aviovuode (viilutettua mukapuuta, poikki ja liimattu), höyrypesuri, kahvinkeitin, silitysrauta tai jääkaappipakastin (huollon kustannusarviota vertaillaan uuteen kodinkoneeseen, joka tulee varmuudella kestämään edellistä vähemmän).

Kymmenen vuotta sitten pienessä barokkikirkossa lupasimme rakastaa toisiamme niin myötä- kuin kuin vastoinkäymisissä. Vastoinkäymisten määrä on yllättänyt, mutta toisaalta Derek K. Millerin koskettavaa viimeistä postausta siteeraten, olemme olleet onnekkaita koska emme ole (kovin usein) joutuneet miettimään mistä saisimme seuraavan ateriamme, emmekä ole joutuneet pelkäämään että vieras armeija vahingoittaa tai tappaa läheisemme, konekiväärillä tai viidakkoveitsellä. Täältä on lähdetty (lähes) ikäjärjestyksessä, mikä kaikessa surussakin tuntuu lohduttavalta. Emme ole joutuneet kadulle. Mitään ei ole ulosmitattu. Ketään ei ole passitettu suljetulle tai katkolle, ketään ei ole otettu huostaan.

Luomme luottavaiset katseemme kohti seuraavaa vuosikymmentä. Me olemme tiimi.

5 thoughts to “Ti amo”

  1. Hyvät jatkot hyvälle tiimille!
    Oma tiimini on toiminut vuodesta 1995, avioliittoon paukattiin 2005.

  2. Onnea tiimille! Arkielämän vastoinkäymiset voivat tosiaan pitkää liittoa rasittaa, mutta pääasia että asiat laittaa tärkeysjärjestykseen ja tiimityö pelaa :). Täälläkin tiimi on ollut kasassa jo vuodesta 1995, aviovuosia takana kohta 7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top