Olet täällä:, matkailu, Suvisuomi, uraäitiSuvisuomeen

Mahdottoman kiireisestä keväästä selvittiin kuin selvittiinkin hengissä. Pahoittelen blogihiljaisuutta.

Seminaarimatkan ja Tuppula-workshopin päälle Muori ja Automiehen tytär lomailivat viikon Joonianmeren rantalaineilla: Muori paikkasi lasten- ja kodinhoitovajetta, minä julkisen liikenteen puuttumista. Siinä sivussa tilkitsin aiempien kiireiden vuoksi vaiheeseen jääneitä (paperi)töitä toimistolla. Joitain asioita, kuten leipäpuun suuri rakennemuutos, jäi edelleen vaiheeseen ja Sulttaanin selvitettäväksi, mutta Suvisuomessa odottivat myrskyiset kesähäät. Matka pitkän kaavan mukaan oli raskas: aamuvarhaisella kuusi henkeä ja matkalaukut Yarisiin sullottuna Leccen asemalle, junanvaihto Barissa, jo perinteiseksi muodostunut lounas Terminin ykkösraiteen Roadhouse Grill:issä, raahautuminen aseman vastakkaisesta ääripäästä n-raiteelta lähtevään Leonardo Expressin sukkulajunaan. Lentokentän turvatarkastuksessa jouduin tarkkaan syyniin, koska olin ajatellut kaapata koneen käsimatkatavaraani piilottamallani Pininfarinan hammasharjalla. Lähtöportilla pelattiin vielä matkan ajan hihassa säästetty läppärikortti.

Italiatar sai kymmenvuotiaan Ixuksen, ja jatkossa saanemme seurata lomanviettoa hänen silmillään.

Hyvää Jussia itse kullekin!

4 thoughts to “Suvisuomeen”

  1. Koettakaa nyt herrantähden parantaa niitä ilmoja siellä kotosuomessa ennenkuin minä tulen!

    Hauskaa matkaa!

    1. Helsinskissä ainakin ihan todistettavasti paistoi Jussina aurinko; yöllä tuli taas kaatamalla, mutta asia ei juuri minua haitannut kun istuin olohuoneen nojatuolissa ja katselin läppäriltä Özpetekin Harem Suare:ta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top