Olet täällä:, maailmanparannusPride

Kukaan tuttu ei vastannut edellisillan huutoihini, joten osallistuin prideen yhden naisen ryhmänä, jonka mottona olisi voinut olla Italialaiset perheenäidit seksuaalisen tasa-arvon puolesta. Etsin turhaan neljännesvuosisata sitten tekemääni miekkarikylttiä, joka käy joka tilaisuuteen: Flower Power!

Ihan ensimmäiseksi haluan kertoa terveiseni Päiville.

Italiassakin tekohurskaat poliitikot vastustavat parisuhteen rekisteröimistä ja sukupuolineutraalia avioliittolakia perheinstituution suojelemiseksi; myös heille haluan sanoa etten ole antanut lupaa puhua minun perheeni nimeen.

Bilettämiseen ja piknikiin ei minulla riitä energiaa: ajan metrolla keskustaan, marssin marssittavat koska lopussa medialle jää käteen vain marssijoiden luku ja sen vertailu edelliseen vuoteen, ajan metrolla takaisin itään. Siinä välissä kadehdin jokaista päivänvarjoa, viuhkaa, juomapulloa ja aurinkorasvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top