Keskiaikaviikot

Blogi, matkailuNo Comments

Olet täällä:, matkailuKeskiaikaviikot

Olen yllättäen ihan positiivisesti yllättynyt tapahtumasta jonka ennakkoon olin tuominnut vain kaupungin brändäämiseksi jonkun sortin teemapuistoksi (vrt. ravintolojen sisäänheittäjät Tallinnan vanhassakaupungissa). Täällähän on ihan kaikenikäisiä ihmisiä leikkimässä, ja se heille suotakoon. Monet ovat nähneet kunnioitettavassa määrin vaivaa roolihahmonsa eteen. Erityisesti pidän, olen pitänyt ja tulen pitämään rengashaarniskoista.

Oma keskiaikahahmoni vaatii vielä kirjoittamista ja ompelua, mutta varjagien matkassa idäntiellä pääsi Bysanttiin asti, ja parhaimmillaan sekä Bysantilla että langobardeilla oli pohjoisen miehiä palkkasotureinaan Italian maaperällä käydyissä sodissa. Matkansa varrelle he ovat jättäneet vaaleita, punapäisiä ja sinisilmäisiä jälkeläisiä, joiden perimää tulee vastaan eteläisessä Italiassa siellä sun täällä, vaan ei meillä. Naapurissa ehkä.

Keskiaikailu on ihan kivaa, mutta lupaan kuitenkin itselleni etten enää vastaisuudessa varaa majoitusta, johon ei kuulu internet. Rajansa kaikella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top