Olet täällä:, kuvia Tuppulasta, välineurheiluHipstamatic

Ihme juttu on että sitten kun on käytettävissä pelit ja vermeet joilla saa terävää kuvaa megapikselikaupalla, alkaa kaivata vanhoja polaroideja joissa väribalanssi on persiillään. Ensin leikin koneelle ladatulla polaroid-ohjelmalla, mutta uusimman lelun myötä olen enenevässä määrin hurahtanut appseihin joilla saa suoraan kuvatuksi kummia kuvia: ensiksi latasin Polaroid Digital Camera Appsin ja melkein heti sen perään Hipstamaticin.

Ehkä todellisuus on rumaa ellei sitä korjaa kontrastilla, rakeisuutta lisäämällä, suotimilla, vaaleanpunaisilla laseilla, taikatempuilla, joita ennen tehtiin pimeässä huoneessa. Joku jopa kehaisi ettei Hipstamaticin lataamisen jälkeen ole enää tarvinnut hallusinogeenejä, no, sovelluksen takana olevasta tarinasta on varmasti ainakin puolet fiktiota, mutta ymmärrän pointin täysin.

P.S. Kun piilomainonta blogeissa on nostettu tapetille, niin mainittakoon nyt tässä selvyyden vuoksi että olen ostanut omppufoonin omilla rahoillani Itäkeskuksen Elisa-storesta ja samaten maksanut kaikki tekstissä mainitut appsit ikiomalla prepaid-luottokortillani 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top