Olet täällä:, Blogi, juhla, äidiksi ItaliassaKymmenennelle

Italiatar täytti vuosia. Kummitäti teki kakun.

Viihdeosastolle eivät enää kelpaa Zecchino d’Oro ja Ipanapa. Esipuben playlist koostui Michael Jacksonista, Shakirasta ja Jennifer Lopezista. Äiti kokosi soittolistan, joten mukana oli myös huonoja biisejä joiden yli täytyi hypätä. Ensi vuodeksi saa luvan koota itse listansa.

Juhlat pidettiin sopivasti tyhjillään olevalla entisellä työhuoneella, johon vuokraisäntä ei vielä ole löytänyt uutta vuokralaista. Yhdestä illasta voi hyvinkin veloittaa viisikymppiä, jos juhlivat siivoavat huoneen ennen ja jälkeen tilaisuuden. Olin huojentunut kun ei tarvinnut siivota koko kämppää ennen ja jälkeen juhlimisen, tyhjien huoneiden luuttuaminen nyt vaan on nii-in paljon helpompaa kuin silittämistä odottavien pyykkivuorien piilottelu komeroihin (on niin hikikin).

Olin tehnyt edellisvuotisen kauppalistan koneelle, ja kopioin sen itseäni älykkäämmän puhelimen appsiin. Siitä huolimatta kokonainen lautasliinapaketti katosi kassalla hämmingissä, enkä löydä sitä kuitistakaan. Se saattoi soluttautua seuraavan ostoksiin, kun kassalla ei ollut kapuloita.

Ruokaa oli tavan mukaan liikaa: syömme koko seuraavan viikon leipomosta tilattua perunapittaa (on niin hikikin) sekä valmiiksi täytettyjä sämpylöitä, joista pakastin jo puolet. Juustonaksujen suosio yllätti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top