Steve, in memoriam

Blogi, noutaja2 Comments

Olet täällä:, noutajaSteve, in memoriam

Aamu ehti pitkälle ennen kun pääsin koneen ääreen ja luin eleettömän kuolinilmoituksen avaussivulta, aivan kuten Barack Obaman pitämässä muistopuheessa: Maailma on menettänyt visionäärin. Eikä hänen muistolleen ole hienompaa kunnianosoitusta kuin se, että iso osa maailmasta sai kuulla hänen kuolemastaan hänen kehittämällään laitteella. En sentään soittanut rautakauppaan lähteneen Sulttaanin perään, sillä ei tässä ihan niin läheisiä oltu, ja vaikka perintö on huomattava, on myös meitä orporaukkoja paljon.

Olkoonkin vain rokkitähti, mutta rokkitähtenä läsnä perheemme elämässä työ-, yö- ja ruokapöydällä. Enemmän Jobsin poismeno heilautti kuin Johannes Paavali II, Michael Jackson, Lady Diana ja äiti Teresa yhteenlaskettuna.

2 thoughts to “Steve, in memoriam”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top