Saapasmaavertailua

Blogi, lapset, äidiksi Italiassa1 Comment

Olet täällä:, lapset, äidiksi ItaliassaSaapasmaavertailua

Italia vs. Suomi. Molemmat ovat vauraita länsimaita joissa lähes jokaisella on kylppäri kotona. Kummallakin maalla on vahvuutensa.

Italiassa on enemmän autoja ja televisioita, Suomessa enemmän nettiyhteyksiä, kirjoja kotona ja äitejä töissä.

Vuoden 2009 PISA- tutkimuksen yhteydessä tehdyn kyselyn tuloksia voi vertailla ZeitOnlinessa.

One thought to “Saapasmaavertailua”

  1. Hieno tutkimus tämäkin. Täytyy myöntää että symboli äidistä jakoavaimella ei näin maalikolle avautunut vaikka kuinka pinnistelin. Erityisesti huomiotani herätti ”regional wealth indicators”. Lasketaankohan koko Skandinavia vahvasti Ikealaiseksi alueeksi, kun täällä ei antiikkikaluja arvosteta : ) Ja miksiköhän hälytyslaitteet ovat Suomessa vaurauden mitta, nähdäänkö se luksustuhlailuna kun varkaita ei kuitenkaan ole vai onko vain rikkailla niin arvokasta tavaraa, että sitä kannattaa hälyttimillä suojata? Hypoteesini ei ehkä ole aivan vedenpitäviä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top