Äänekäs fundamentalistivanhempi täällä, päivää

Blogi, lapset, tissiä perkele, välineurheilu3 Comments

Olet täällä:, lapset, tissiä perkele, välineurheiluÄänekäs fundamentalistivanhempi täällä, päivää

Pravdan kolumnisti Virpi Salmi kirjoittaa taas meidän perheestämme:

Fundamentalistivanhemmuuden tärkeimmät opinkappaleet ovat mahdollisimman pitkä imetys (check), kaikkien perheenjäsenten nukkuminen samassa sängyssä (check), lapsen kuljettaminen kantoliinassa (check) sekä kotihoito (check).

Kotihoidon suhteen vähän töppäsin, sillä nuorempi herranterttu pääsi (joutui) päivähoitoon parkkiin jo puolitoistavuotiaana: toiminta hoivatyhjiön aiheuttaman kysynnän paikkaamiseksi syntyneessä yksityisyrityksessä ei ollut huippuvirikkeistä, mutta toisaalta kotona olisi voinut olla vielä vähemmän virikkeitä tarjolla. Kiistassa koti- ja päivähoidon välillä olen itse sitä mieltä että kodit ovat erilaisia ja samoin hoitopaikat, ja minulla ainakin siinä kohdassa oli takki tyhjänä.

Olen sen verran huvittunut Virpin sodasta caffèlattea siemailevaa tiedostavaa intelligentsiaa vastaan, etten jaksa kolumnista edes tuohtua, korkeintaan hetken ajan mietin pitäisikö minun sittenkin kaiverruttaa täysimetetylle erikoislahjakkaalle luomupallerolleni tilattavaan iPod Shuffleen (sillä minun vain parasta ansaitsevalle pumpernikkelilleni ei mitään geneeristä mp3-soitinta osteta!) tekstiksi Kiitti Virpi. Ihan vaan sisäpiirin iloksi.


3 thoughts to “Äänekäs fundamentalistivanhempi täällä, päivää”

  1. Voi apua! Nelinkertainen fundamentalistiäiti täällä pari viikkoa blogiasi seuraillut, Piilomajan kautta löysin. Mainioita juttuja Sinulla. 🙂

  2. Paluuviite: Käpylä : Arkitehti
  3. Paluuviite: Sigg : Arkitehti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top