Kiviset ja Soraset

Blogi, välineurheiluNo Comments

Olet täällä:, välineurheiluKiviset ja Soraset

Äiti, kun sä olit pieni niin oliko silloin jo värivalokuvia?

Tietäisitpäs. Jonain päivänä selitän kaiken. Aamukiireessä lapsia koulutielle pukiessa tyydyin kertomaan että värikuva oli toki keksitty, mutta että monet lapsuudenkuvistani ovat mustavalkoisia, koska niitä pystyi vedostamaan jopa kotioloissa. Ja että kamerassa käytettiin filmiä, joka piti kehittää ennen kun kuvia pääsi näkemään.

Minulla on oikeastaan kaikki, mitä tarvitsen oppituntiin: rosterinen kehitystankki, altaat, pinsetit, suurennuskone ja pimiön lamppu. Paperi ja litkut puuttuvat, enkä totta puhuen usko enää koskaan niitä hankkivani, paitsi jos haluan esitykseeni mukaan hieman lisää magiaa.

Toin Suomesta palatessani käsimatkatavarassa kuusi kampaa dioja yhdeksänkymmentäluvun jälkipuoliskolta. Vaatekaapin perälle jäi vielä ainakin tuhat otosta kehystettynä ja kammoissa, sekä hieman epäkuntoinen projektori. Seuraavaksi katsomme miten diginatiivit reagoivat rakennustaidepainotteiseen diailtaan, mikäli Sulttaanin projektori on vielä hengissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top