Joulukalenteri 1: Joulukalenteri

arkitehdin joulukalenteri, Blogi, Hipstamatic, lapset, marimekko1 Comment

Olet täällä:, Blogi, Hipstamatic, lapset, marimekkoJoulukalenteri 1: Joulukalenteri

Jo perinteeksi muodostuneen joulukalenterin ykkösluukussa en voi olla viittaamatta norjalaisprofessorin huoleen siitä, kuinka kalliit joulukalenterit ovat haitaksi lapsille. Jutun juuren nappasin Project Mamalta.

Meillä oli jo hamalla seitsemänkymmentäluvulla äitini juuttisäkistä ommeltu taskukalenteri, joka on edelleen käytössä Automiehen tyttärellä. Tänä vuonna ripustin seinälle anoppivainaan Napolista ostaman joulupukinlärvin kruunaaman huopaisen kalenterin. Lisäksi varastossa on Lidl’in kalenteri jossa enkelin ja tähden muotoiset taskut roikkuvat nauhassa, ja jonka ostin kun se oli niin tolkuttoman halpa. Sen voi ripustaa pyykkipojilla porraskaiteen vaijereihin laskujen sekaan.

Olisin halunnut ostaa m-mekosta Isolan joulukalenterin, mutta se oli aika tyyris, ja vaikka minut onkin poispilattu taskukalenterilla, ymmärsin siitä huolimatta että kaikkien mielitekojen tyydyttäminen lentokentän myymälässä visakorttia vinguttaen on pahaksi aikuiselle.

Katselin kaupassa myös LegoCity ja Lego StarWars- kalentereita, mutta totesin että ei ehkä sittenkään, ks. edellinen postaus. Yhteenlaskettuna 498 osaa pitkin lastenhuoneen parkettia ja äidillä välilevyn pullistuma.

Joulukalenteri on hyvä siksikin, ettei talven pimeimpänä aikana muuten kukaan haluaisi kömpiä lämpimän peiton alta yhtään mihinkään, saati kouluun. Aloitin lapsrakkaiden aamumotivointiohjelman Lidl’in suklaaeuroilla. Mistäs sitä tietää kuinka kauan sitä iloa kestää, euroja, meinaan.

One thought to “Joulukalenteri 1: Joulukalenteri”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top