Joulukalenteri 5: Kotimainen klementiini

arkitehdin joulukalenteri, Blogi, HipstamaticNo Comments

Olet täällä:, Blogi, HipstamaticJoulukalenteri 5: Kotimainen klementiini

Jos kohta talvi on kurjaa, kosteaa, koleaa ja pimeää aikaa, niin joitakin kohokohtia vuodenajassa on. Kotimaiset klementiinit!

Hedelmäkauppaan täytyy varta vasten raahautua, mikä on epämotivoivaa henkilölle joka eläisi mainiosti pelkällä leivällä, juustolla ja mortadellalla. Mutta jonkinlaista ihmisen mallia täytyy pikkuhenkilöillekin näyttää.

Kotimaisissa klementiineissä on mukana varsia, lehtiä ja joskus linnunkakkaa. Jos niitä ei syö riittävän ripeästi, ne jysähtävät homeeseen. Kannattaa ostaa korkeintaan parin päivän annos, ja kun kerran on hedelmäkauppaan asti raahauduttu, voi samalla ostaa aikuisväen illalliseksi keitettäviä heiniä.

Mieskin syö kasviksia jos löytää ne valmiiksi lautaseltaan, ja jos niiden päälle on kaadettu oliiviöljyä riittämiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top