Joulukalenteri 14: Barbie työelämässä

arkitehdin joulukalenteri, Blogi, femakot, sukupuoli1 Comment

Olet täällä:, Blogi, femakot, sukupuoliJoulukalenteri 14: Barbie työelämässä

Hankin lisää kuvamateriaalia todisteeksi siitä että Barbiella on elämä, ja sain selville että myös arkkitehtibarbie on olemassa.

Minä(kin) leikkaisin tuolle graafisen polkkatukan, pukisin sen mustaan ja tuunaisin sille silmänaluset sävy sävyyn. Michiganissa prototyyppejä kehittäneet arkkitehtiopiskelijat olivat olleet radikaalimpia ja über-feminiinisillä kannanotoillaan kyseenalaistaneet värikoodin: mikseivät arkkitehdit voi pukeutua pinkkiin? Totta puhuen saman kysymyksen taisi esittää myös eräs kurssikaverini, joka kuitenkin katosi riveistä vuosien saatossa. Liian moneen taisteluun ei ilmeisesti kannata tuhlata ruutiaan.

Lisää ammattibarbeja:

One thought to “Joulukalenteri 14: Barbie työelämässä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top