Köyhän miehen IKEA

Blogi, IKEA generation1 Comment

Olet täällä:, IKEA generationKöyhän miehen IKEA

Olemme jatkaneet raivaustöitä anoppilassa. Koska polttoaine on nykyään niin kallista, mikäli sitä saa lainkaan, olemme päättäneet toistaiseksi lykätä toiviomatkaa IKEAan. Sen sijaan olemme raapineet jäämistöstä kasaan kaikenlaista tarpeellista, kuten untuvapeiton (kävin pesemässä sen kolikkopesulassa, ja vasta pesun jälkeen totesin sen omituisen mittaiseksi skandinaavisiin pussilakanoihin), kirjoituspöydän, jalkalampun olohuoneeseen, laseja (snapsilaseja, on the rocks -laseja ja puolipitkiä laseja Cynarin juomiseen), pahvisen matkalaukun täynnä vanhoja valokuvia…

Että mikäs tässä shoppaillessa.

One thought to “Köyhän miehen IKEA”

  1. Heh, vast’ikää oli maikkarin tyylivarkaissa juttua pussilakanoista, ja kuulemma peitot ja tyynyt tuppaa oleman eri koko maasta riippuen, joten pussilakanoita ei (kuulemma) kannata reissuilta ostella 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top