Kankaita

BlogiNo Comments

Olet täällä:Kankaita

Ystäväperheen muutettua omiin oloihinsa vapaille vuokramarkkinoille laitettavaa anoppilaa raivataan pitkänä projektina, ja tänään pääsin viimein arkkupenkille jossa on kankaita. Nyt siellä on minunkin kankaani ja keskeneräiset projektini, mittava nappilaatikko, vetoketjuja, lankarullia, sekä lisäksi kahdessa laatikossa tilkkuja ja kankaanpätkiä joita ehkä voi tarvita, mikäli muistaa niiden olemassaolon ja tietää etsiä. Sekä yksi pieni laatikko eriasteisesti rikkinäisiä ja/tai pieniä farkkuja, joista haaveilen tekeväni deniminsinisiä tilkkutöitä.

En ihan tiedä milloin ajattelin löytäväni aikaa ompeluun. Muutamat nukenvaatteet voisin jossakin välissä hurauttaa, ellei nettielämäni siitä kärsi. Löysin materiaalia ainakin Iloiseen mekkoon ja koulupukuihin. Nukenvaatteena kangas, vaatekappale ja siihen liittyvä muisto on miniatyrisoitu hallittavan kokoiseksi.

Myös Muorilla on pelottava määrä kankaita ja tilkkuja, osa niistä jo vanhaltamuorilta perittyjä. Niitähän voi aina tarvita. Omaa kangaskokoelmaani yritän harventaa ainakin sen verran, ettei sen säilyttäminen muodostu kynnyskysymykseksi jos kakkosasunnostamme tehdään riittävän hyvä ostotarjous. Siihen asti pidän omassa käytössäni varastohuoneen välikerrassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top