Olet täällä:, femakot, äidiksi ItaliassaGirl Power

On taas karnevaaliaika, ja vaikka tytär kuinka oli esittänyt toiveensa naamiaisasustaan jo ferragostona, niin vain täytyi jälleen kerran ommella ja liimailla nahkatilkkuja neopreeniliimalla yötä myöten.

Tein puvun jo aiemmin kuuluisaksi tulleista äidinnahkahousuista, jotka oli polvipussiensa vuoksi hyllytetty, sekä anoppilan välikerrasta löytyneestä koristeelliseksi painetusta nahkatilkusta (joka ei yhtä lailla yön pimeinä tunteina otetussa kuvassa juuri näy), jonka koristelu sai luvan korvata taotut rautarintsikat. Jouduin hieman toppuuttelemaan myös siinä kohdassa kun tytär esitti toivovansa miekkaa Ronja Ryövärintyttären käsiohjelmasta löytämästään rautaportti.fi:stä.

Väkivaltaviihteeseen taipuvaisena pidän soturiprinsessa Xenaa sympaattisena hahmona, joka pesee männävuosien keijut tuosta vaan. Kunnianhimoisia toiveita esittävään sisareensa verrattuna Huhtipoika on vähään tyytyväinen, ja pukeutui Spidermaniksi kuten edellisenäkin karnevaalina. Hämähäkkimiehiä oli luokassa peräti kuusi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top