1st world problems

Blogi, äidiksi ItaliassaNo Comments

Olet täällä:, äidiksi Italiassa1st world problems

Lapset ovat parantuneet kokonaiseksi viikoksi porrastetusta Yrjöstä, ja varma merkki voinnin kohenemisesta on valkovininä (white whine), joka on yksi länsimaailman ongelmien synonyymi. Koska olemme uuden työhuoneen myötä leikanneet perheen budjetista toisen puhelinsopimuksen laskuineen, on nettiyhteydessä priorisoitu työhuonetta. Sen seurauksena kotona on wifiä vain sen verran kuin mitä paksujen kiviseinien läpi riittää extenderiin, mikä vähään tyytyväiselle bloggarille on yleensä ihan riittävästi. Paikoitellen kapean kaistan ja hitaasti latautuvan youtuben lisäksi lapsilla on harminaan vanha paska läppäri, eikä paikoin olemattoman ohkainen wlan riitä edes TV Kaistan katsomiseen iPhonella, yää ja byää.

Kokonaisen viikon oksennuskipon kannattelijan ja pyllynpesijän pestissä segregoituneen äidinkin mielenrauha järkkyy Naamakirjan kaatuessa aamulla. Onneksi on Twitter.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top