Olet täällä:, femakot, pyykki, sukupuoli, Uomini e donne, uraäitiVäärät housut

Brittiläisen halpaketjun miesten housujen seksistinen pesuohjelippunen on kiertänyt maailman twitterissä. Housujen peseminen saattaa olla naisen työtä, kuten niiden ostaminen myös usein on, tai kuten arabiaksi luemma sanotaan: mies on se, joka pitää perheessä housuja, nainen se, joka päättää mistä laatikosta ne otetaan. Britit ilmeisesti aliarvioivat miehiä, koska nykyisillä automaattipesukoneilla pyykinpesu ei ole lainkaan ylitsepääsemättömän vaikeaa.

Pesuohjelapusta noussut mekkala osoittaa, ettei naisilla ole huumorintajua. Tai se saattaa olla myös merkki siitä etteivät kotityöt vieläkään jakaudu tasan, tai tasapuolisesti, tai edes kohtuudella puolisoiden kesken. Tulkinnan valinta jääköön lukijalle. Monet ovat puolustaneet itseään sanomalla että ovat hekin vaihtaneet talvirenkaat, ja kertaalleen jopa sulakkeen.

Mikäli haluaa viihdyttää itseään lisää vanhanaikaisen huumorin parissa, suosittelen tätä linkkiä.

Itse odotan ruutuihin palaavaksi loistosarjaa ajasta, jolloin naiset useimmiten tiesivät paikkansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top