Latin lover

Blogi, Uomini e donne4 Comments

Olet täällä:, Uomini e donneLatin lover

Törmäsin interwebbissä, kiitos fb-linkin, viettelijän oppaaseen Helsinkiin matkustaville.

Tyylilajiltaan koomisessa, vihaisessa ja tasapuolisen rasistisessa oppaassa pyritään oikaisemaan kirjoittajan maanmiehiä jotka vaeltavat pohjolan perukoille julistamaan habituksellaan ”olen säälittävä tapaus, haluan piparia ja olen tullut etsimään sitä täältä koska kotimaassa kaikkein rumimmatkin lyylit pihtaavat”, ja hakemaan huomiota kaikin mahdollisin tavoin, kuten huutelemalla naisten perään kadulla tusinapäisessä poikaporukassa. Se ei kuulemma toimi Helsingissä, tuskin Turussakaan, jossa olen nähnyt ko. taktiikalla kauniimpaa sukupuolta lähestyneet uroot laivastovierailulla. Silakoilla saattoi tosin olla uniformuetu puolellaan verrattuna Invictan reppu-Timberland-jotkut merkkifarkut ja V-kaulainen Lacosten villapaita -armeijaan, ja myös varmuus laivan lähtemisestä seuraavana päivänä saattoi naisnäkökulmasta olla pelkkää plussaa.

Pohjoismaisen naisen ja latinomiehen erilainen näkökulma sukupuolielämään on loputtoman väärinymmärryksen lähde. Kärjistetyimmillään äitinsä aivopesemä italialainen nainen ei kykene erottamaan poikaystävää lounassetelistä, ja hallitsee skandinaisen koordinaatiolle ylivoimaisen vaikean taidon keikuttaa takapuoltaan ja nakella niskaansa samanaikaisesti. Pohjoismainen nainen menee suoraan asiaan, tai jos sanoo ei, yleensä myös tarkoittaa sitä, ja tarkoittaa sitä vielä seuraavanakin päivänä: pitkällisten soidinmenojen esittäminen täysin epäkiinnostuneelle lyylille ei välttämättä maksa vaivaa. Saman väärinkäsityksen peilikuvana italialaisen naisen ja suomalaisen miehen pariutuminen on joitakin poikkeuksia lukuunottamatta epätodennäköistä, sillä naisen esittäessä hyvän tavan mukaan välinpitämätöntä, kohottaa jussi olkapäitään ja suuntaa halukkaampaan seuraan, mikäli ylipäätään on ottanut aloitetta. Kaikki kutakuinkin mukavannäköiset jussit ovat yleensä tottuneet siihen että heidät säännöllisesti väkisinmaataan ravintolaillan päätteeksi, ja jos nainen ei häivy yön aikana tai heitä jussia pois kämpiltään seuraavana päivänä, niin sitten ollaan kai kimpassa.

Toistakymmentä vuotta ja kiloa sitten, ennen kun omaksuin henkisen burqan, välttelevän katseen, ison perseen ja mustan huivin politiikan, oli tyrkylle tulijoita kiusaksi asti. Kun valitin asiasta barilaiselle ystävättärelle, hän totesi monen skandinaavisen naisen antaneen käyttää itseään hyväksi. Väite kuulosti korvissani absurdilta. Mikäli väite viittasi helppoon seksiin lomakohteissa, lienee kyseessä ollut win-win -tilanne. Naisen ei tarvitse käyttää seksiä kauppatavarana, jos hänellä on muita mahdollisuuksia toimeentuloon. Maissa joissa naisten työllisyys on korkea, naiset saattavat jopa pitää seksistä ja harrastaa sitä huvikseen. Muualla kannattaa seksikorttia ehkä sittenkin säästää yhteiskunnallisesti hyvin sijoittuneen alfauroksen kanssa solmittavan avioliiton pohjustamiseen, tai poliittisen uran luomiseen PdL:ssä.

Lohdutukseksi täytyy sanoa että monet nykypäivän italiattaret ovat toista maata.

4 thoughts to “Latin lover”

  1. Mielestäni, ja kenties monien muidenkin suomalaisnaisten mielestä seksi on, tai pitäisi aina olla win-win situation.Ei rankaisu(pihtaan koska et pessyt pyykkiä) eikä palkinto (tänä iltana lohkee koska veit minut ulos syömään),kuten tuntuu saapasmaassa olevan. Liittynee varmasti tasa-arvo kysymykseen.Naisilla ei ole ollut muita keinoja kun kiristää sillä mikä kalleinta on…

    1. Ei poista sitä tosiseikkaa että miehen suorittama tarmokas kämpän siivoaminen on hyvä esileikki 😀

  2. Tekstin aiheeseen en ota kantaa, koska se tuntuu itselleni vähän vieraalta, mutta kirjoitustyylisi on mahtava! Löysin blogiisi jostain syystä vasta nyt, ja tulen täällä varmasti viihtymään. 😉

    Terveisin arkkitehti, joka ei tiedä mitä haluaisi tehdä isona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top