Hihamerkit

Blogi, media, politiikka5 Comments

Olet täällä:, media, politiikkaHihamerkit

En nyt sitten malttanut olla kirjoittamatta tästä perssuomalaissesta eduskunta-avustajasta, joka päästi sivu suun loistavan mahdollisuuden olla ihan hiljaa. Koska sinänsä vitsinä ehdotetuista hihamerkeistä tuli monille kielteisiä mielleyhdistelmiä, poistettiin alkuperäinen postaus Uuden Suomen sivuilta, ja muu media pääsi tarkoitushakuisesti löylyttämään tyttöparkaa, joka ei ihan vielä ollut ymmärtänyt että politiikassa näin on tapana tehdä. On mahdotonta arvioida kuinka paljon Silvio Berlusconin typerät vitsit ovat vaikuttaneet koko Italian uskottavuuteen ja mittavan ulkomaanvelan korkoon, ja ällistyttävää kuinka suuren huomion voikaan saada jonkun lieksalaisen nobodyn sopivassa yhteydessä kirjoittama huono läppä.

Minähän en ole minkäänlaisessa edustustehtävässä, ja reilulla kolmellakympillä vuodessa saa oman domainin jossa voi louskuttaa niin paljon kuin sielu sietää, lain puitteissa.

Vaikka minäkin voisin viisaasti vaieta, käytän tilaisuutta hyväkseni ilmoittaakseni etten halua hihaani suomenleijonaa, koska sen on jo aikaa sitten ominut käyttöönsä paskasakki, jolla ei ole muuta elvisteltävää kuin etninen alkuperä. Olen kahden vaiheilla separatistisen Napolin kuningaskunnan lipun ja Battlestar Galactican välillä.

5 thoughts to “Hihamerkit”

 1. Vaikka koko kohu oli mielestäni aivan suhteeton ja idioottimainen – ja tosiaankin tarkoitushakuista väärinluentaa – olin silti häkeltynyt kun kävin Erosen julkisella facebook-sivulla. Siellä vallitsi edelleen tunnelma, että läppä oli hyvä ja ihmiset vain idareita kun eivät sitä tajunneet. ”Tyttöparka” ei siis mikään hirveä ressukka ole. Onpa muuten facessa jopa ryhmä ”Olen valmis ottamaan pari luotia Helena Erosen puolesta”.

  Pari luotia – anteeksi nyt vain, mutta mitä helvettiä? Muistellen edellistä persukohua sodista ja kunniamerkeistä… Mutta ainakin persujen myötä vähenivät politiikasta polittikot, ja eiköhän se ollut äänestäjien tarkoituskin.

  Niin ja mahtava blogi sulla! 🙂

  1. Tänks 🙂

   Saahan sitä huonoakin läppää heittää, muttei ehkä kansanedustajan avustajana, ja jos bloggaa jollakin muulla alustalla kuin omallaan, saattaa joutua sensuroiduksi vähemmänkin moraalisen paniikin vuoksi.

   1. Samaa mieltä. Vähän näyttää siltä, että perussuomalaisisto ei ole tajunnut, ettei julkisesti voi heittää samaa kamaa kuin omissa baari-illoissa. Mutta mun pointti oli lähinnä hämmästys siitä, ettei kirjoittaja tajunnut olla pahoillaan tai noloissaan aiheuttamastaan kohusta. Kyllä mä olisin aika nöyrää tyttöä jos mua puoli Suomea parjaisi.

    1. Mutta jos ne parjaajat on jotain vihervasemmistomaanpetturimokuttajia, eikä siitä silloin tule edes korvat punaisiksi. Epäihmisiä. Ja joku on vielä valmis ottamaan pari luotia puolesta. Sankarillinen olo?

     Sullakin on kiva blogi, tulen kommentoimaan heti kun, öh, työnteolta? kerkiän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top