Olet täällä:, matkailu, välineurheiluNykyaikaa

20120429-153932.jpg
Postaan lentokoneesta, koska voin. Samasta syystä kaikki muutkin teknohullut suomalaiset tempaisevat älypuhelimensa esille heti merkkivalon sammuessa. Koska lipussakin mainostettiin että tällä lennolla voi, viimeinkin.

Vieressäni istuvat miehet kyllästyivät pian hitaaseen yhteyteen, tilasivat parit oluet ja siirtyivät sitten NukkuMatti -palvelun pariin. Valitettavasti puhallettava niskatyynyni on käsimatkatavarassa hattuhyllyllä.

Hyttilehtisen mukaan nyt lennonkin voi käyttää tehokkaaseen työskentelyyn. Hah, kaikki Naamakirjassa!

2 thoughts to “Nykyaikaa”

  1. Poikani kertoi muutama vuosi sitten istuneensa koneessa Kimi Räikkösen vieressä. Kun koneen pyörät koskettivat maata, melkein koneellinen infokatkosta kärsiviä alkoi kiihkeästi näppäillä pinkoodeja kännyköihinsä. Kimi Räikkönen poistui rauhallisesti koneesta vetämättä esiin Blackberryään, saaden siten pojastani vilpittömän ihailijan, vaikkei rallit häntä kiinnosta.

    Itse istuin kerran upgradeeratulla paikalla työteliään nelikymppisen herrahenkilön vieressä. Hän takoi vuoron perään iPhoneaan ja Blackberryään. Kysyin mitä ideaa tuossa on ja hän selitti että toisella pystyi tehokkaammin tekemään sitä ja toisella tätä – en vaan muista mitä. Tämä tapahtui ennen iPadin aikakautta.

    Olen käyttänyt RYANAIRin uusia tehokkaita koneita useita kymmeniä kertoja. Virkistävää, että RAn siivellä luppoaikaa viettävät turhakkeet kiiruhtavat iloisina matkakohteisiinsa välittämättä lukea kännystään jo koneen portailla: ”Tervetuloa Marseilleen, täällä voit surffata samaan hintaan kuin kotimaassa….” Lämpimin terveisin Telia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top