Vapaa perisynnistä

Blogi, välineurheiluNo Comments

Olet täällä:, välineurheiluVapaa perisynnistä

Jo kertaalleen kuolleeksi julistettu SonyVaio on sinnitellyt uudella kovalevyllään jo vuoden verran eteenpäin, kunnes männäviikolla päätti ruveta tervehtimään pienikokoisia käyttäjiään limited or no connectivity -herjalla. Mikkisoftafoorumin mukaan vika oli wlan-verkon asetuksissa joita pitäisi käydä sörkkimässä reitittimen ohjauspaneelissa, mutta koska verkko toimi sörkkimättä kahdelle omppulootalle, kahdelle älypuhelimelle ja lisäksi vastapäätä studiotaan pitävälle geologille, päätin luottaa If it ain’t broke, don’t fix it -sääntöön ja poistaa läppärivanhuksesta perustavaa laatua olevan epäkohdan. Käyttöjärjestelmän.

Muksut eivät ole Ubuntusta juuri millänsäkään, ja kone toimii taas, ehkä vielä vuoden? Onhan se kasvatuksellisestikin hyvä asia että lapsille puhutaan avoimesta lähdekoodista, ja että pienestä pitäen tottuvat siihen että samat palikat ovat aina vähän eri paikassa koneesta riippuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top