Winning a battle, loosing the war

BlogiNo Comments

Olet täällä:Winning a battle, loosing the war

Guardia di Finanza on oikeuden päätöksellä estänyt italialaisilta palvelimilta pääsyn suosittuun BitTorrent-seurantapalveluun, hienotunteisuussyistä kuitenkin vasta House MD:n kahdeksannen tuotantokauden loputtua. Joko tuomarit eivät tiedä että eston voi kiertää, haluavat näyttää (yleiselle mielipiteelle?) kuinka tehokkaita ovat, tai toivovat etteivät internautit osaa kiertää estoa, vaikka eston kierrosta on jo tehty youtube-tutorial. Mainoksineen.

Tällä hetkellä on laitonta katsoa sitä, mitä haluaisi televisiosta katsoa (amerikkalaisia sarjafilmejä alkuperäiskielenä reaaliajassa eikä kuukausien päästä alkuperäisestä lähetyspäivästä), kun taas siitä mitä ei haluaisi katsoa (tissit, perseet, paavi) joutuu kuitenkin maksamaan suojelurahaa, koska pitää hallussaan tv-lähetyksen seuraamiseen sopivaa tai soveltuvaa laitetta (pc, älypuhelin).

Minä toivotan lopullista voittoa taistelussa sille ohjelmatuottajalle, joka tarjoaa suosittuja ohjelmia ladattavaksi tai suoratoistona kohtuuhintaan. Ostin juuri sähkökirjana Sunzin Sodankäynnin taidon, koska se maksoi vain €0,49, vaikka en tiedä edes milloin luen sen, tai luenko lainkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top