Kolme hakaneulaa

Blogi, äidiksi Italiassa3 Comments

Olet täällä:, äidiksi ItaliassaKolme hakaneulaa

Kouluun tarvitaan tuntemattomasta kevätjuhlan näytelmään liittyvästä syystä kolme hakaneulaa lasta kohden, ja koska mitään ei voida tehdä niin että hankittaisiin laatikollinen hakaneuloja ja pyydettäisiin rahat äideiltä, käy jokainen äiti ajallaan koulua vastapäätä olevassa lyhyttavarakaupassa. Ei kuitenkaan aamulla lapsia kouluun viedessä, koska kauppa ei vielä ole auki, eikä iltapäivällä koulun päättyessä, koska epäonnekseen kaupan ja lyhyttavarakauppiaan ammatin perinyt miesparka on silloin jo lähtenyt lounastauolle.

3 thoughts to “Kolme hakaneulaa”

  1. Tjaa, eiköhän aika monesta kodista luulisi löytyvän useitakin hakaneuloja? Minä olisin lähettänyt koko peltirasiani hakaneuloineen kouluun ja sanonut, että jakakaa tuosta niin monelle kuin riittävät. Täältä löytyisi muuten niin nappeja, neppareita kuin nauhanpätkiäkin, kun joku vain tarvitsisi!

    1. Todennäköisesti tuo on yksi syy, miksi niitä ei osteta kimpassa: jollain olisi kuitenkin ollut jo itsellään, ja sitten olisivat valittaneet siitä että joutuvat maksamaan. Jos hankittaisiin kokonainen rasia, hakaneuloille tulisi hinnaksi viisi senttiä kappale, valisti lyhyttavarakauppias myydessään kolmea hakaneulaa viidelläkymmenellä sentillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top