Aurinkomatkat

Blogi, matkailu, SuvisuomiNo Comments

Olet täällä:, matkailu, SuvisuomiAurinkomatkat

Johan tästä on unelmoitukin kuusitoista vuotta. Aurinkomatkat myyvät (= loppuunmyivät) Apulian kiertomatkaa sekä äkkilähdöissä myös Finnairin lomalentoja Helsingistä Brindisiin. Koska viikoksi tai kahdeksi matkustavien määrä ei koskaan mene aivan päittäin paikkojen kanssa, saattaa paluukoneessa olla tyhjiä paikkoja, ja tämän kortin varaan laskin kesän lähtömme.

Lento Brindisistä kesti vähemmän kuin Roomasta, mikä tuntuu melkein kohtuuttomalta, koska kotoa Roomaan raahautuminen vie yleensä aikaa junan- tai bussin vaihtoineen seitsemästä kahteentoista tuntia, eikä sinne lentäenkään pääse halvalla ja sopivaan aikaan.

Täydellistä matkakokemusta varjosti vain toispuolinen päänsärky ja se, etten ollut riittävän voimissani taiteillakseni kuukupin kanssa Airbus 319:n vessassa, vaan tyydyin Finnairin käsipyyhe -tyyppiseen ratkaisuun. Ruokaakin koneessa tarjoiltiin. Kieltäydyin ateriasta kohteliaasti koska lihapullat kermakastikkeella eivät pudonneet minulle aamukymmeneltä. Sain lentoemolta napakan vastauksen että lounasta voi syödä kymmeneltäkin, jos on joutunut nousemaan aamuneljältä. Onhan se vähintään kohtuullista muistuttaa lomalentäjille että he tekevät duunia, toisin kuin matkustajat.

Oluella huuhdotun Buranan sain sentään kurkustani alas, vaikka olin noussut vasta kuudelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top