Olet täällä:, Suvisuomi, välineurheiluSigg

Ostin täysimetetyille luomupalleroilleni pitkän harkinnan jälkeen juomapullot, koska olin lopen kyllästynyt erilaisiin sukkaan tungettuihin vuotaviin ärrävesipulloihin. Ja ostin samantien kalliit, kun Suomi-”lomaillessani” voin vain marssia Partioaittaan, sen sijaan että tilaisin jostain verkkokaupasta ja sydän kylmänä odottaisin saapuuko paketti ikinä perille. Ehkä joskus ostan oman juomapullon itsellenikin. Kenties. Mutta toistaiseksi, vain parasta kersoilleni.

Minut saa koukkuun sillä että tuotteeseen voi ostaa lisä- ja varaosia, sillä hankinta on osapuilleen ikuinen ja todennäköisesti en ylly shoppailemaan uusia pulloja aina kauden muotivärien mukaan. Luojan kiitos en ostanut Hello Kitty-pulloa muutama vuosi takaperin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top