Olet täällä:, Hipstamatic, kuvia Tuppulasta, valokuvatObama

Barack Obama siunaa Tuppulan piazzan.

Neljä vuotta sitten lecceläisestä murotaikinaleivoksesta pasticciottosta lanseerattiin suklaaversio, joka nimettiin USA:n tuoreen presidentin mukaan. Ehkä se ei ole poliittisesti korrektia, mutta Obamasta (poliitikko) pidetään yleisesti, eikä leivonnainenkaan ole paha.

Söin tänään vaalitulosta juhliakseni aamiaiseksi obaman. Ettäs tiedätte.

2 thoughts to “Obama”

  1. Sitàpaitsi Obama sopii hirveàn hyvin leivoksen nimeksi, vàhàn niikuin Babà… Obama kuulostaa nimeomaan pehmoiselta ja makealta 😀

    1. Eilistä obamaa syödessäni totesin että siinä oli sisälläkin suklaakiisseliä, vaikka aiemmin olin törmännyt vaniljatäytteisiin, ja miettinyt joidenkin afroamerikkalaisten Obama-kritiikkiä siitä että presidentti olisi ruskea päältä mutta valkoinen sisältä. Niinhän saattaa käydä, jos identiteetti ei ole yksiselitteinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top