Viikon mediakatsaus

Blogi, media, politiikka2 Comments

Olet täällä:, media, politiikkaViikon mediakatsaus

Nollatoleranssi-Suomessa käydään kovin ottein taisteluun nettipiratismia vastaan, ja Nalle Puh -läppärit takavarikoidaan virkavallan toimesta.

Stazzy valittaa, aiheesta, että e-kirjat ovat liian kalliita. Niin ovat e-lehdetkin. Voiko digi-Akkarin kohtuullinen hinta olla 2,99 jos paperinen lehti Italian perille kannettuna maksaa vain 2,73? #eKirjaGallup

Verkkohesarille tuli maksumuuri, jonka ohittaminen tosin on helppoa. Riippumatta siitä onko maksumuurin kiertäminen oikein tai väärin, joutuvat mediatalot jatkossa ratkaisemaan kannattavuusongelmansa. Mielellään kiskomalla sähköisestä formaatista paperilehden hintaa ilman logistiikkakuluja ja tekemällä sisällöntuottajien kanssa paskoja sopimuksia. Myös Terveisiä maailmalta– palveluun itsensä lykänneille ulkosuomalaisille voi lähettää sähköpostia ilmaisen sisällön toivossa.

Kotona kaakaota juovia ja muutenkin chillailevia äitejä patistellaan edelleen duuniin. Sisälukutaidottomat lukijakommentoijat sekoittavat kotihoidontuen kodinhoidontukeen, ja vaahtoavat että työssäkäyvätkin joutuvat hoitamaan kotinsa, vielä ilmaiseksi.

Italia valmistautuu vasemmistokoalition esivaaliin, joka pidetään sunnuntaina. Fantastic Four -mukaelma on ihan oikeasti Demokraattisen puolueen sivuilta, eikä sitä parempaa mielikuvaa saati sisältöä ole oletettavasti odotettavissa.

2 thoughts to “Viikon mediakatsaus”

  1. No höh, nehän ”väitteli” telkkarissakin! Oli kuule paljon sisältöä siinä!

    1. Missasin tämän vuoden mediatapahtuman, kun olin niin tottunut siihen että kaiken voi katsoa myöhemmin replay-tallenteena. Sentään olen rekisteröitynyt äänestäjäksi, ans kattoo mikä on mieliala huomenissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top