Joulumieltä

Blogi2 Comments

Olet täällä:Joulumieltä

Olimme ns. vastaanottavana osapuolena reippaassa peräänajossa Barin IKEAn liittymässä kaksi viikkoa sitten, ja palasimme kotiin triggianolaisen maalikaupan poikien pakkausteipistä ja muovista rakentaman takalasin kanssa. Pitäkööt svedut mööpelinsä. Autokorjaamon arvion mukaan työhön menee osien saapumisen jälkeen kahdeksan päivää, ja no, tässä on välissä joulu ja muut pyhät, ja kyllä, meillä on käytössä courtesy car. Mikä se ikinä onkaan suomeksi.

Useamman tutun mielestä meidän olisi pitänyt mennä sairaalaan, laitattaa koko jengille niskatuet ja rahastaa kivusta ja särystä, oli tarvetta tai ei. Itse olin lähinnä kiitollinen siitä että olimme kaikki kunnossa, ja tahdoin kotiin niin nopeasti kuin ikinä mahdollista.

Tilanteessa ilmeisen säikähtänyt ja vakuutusyhtiönsä kanssa asiansa ripeästi hoitanut peräänajaja soitti meille jouluaaton aamuna ja kysyi vointia. Siitä tuli hyvä mieli.

2 thoughts to “Joulumieltä”

  1. Ihanko siellä oli koko lauma mukana? Tärkeintä, että kaikki kunnossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top