Hehkulamppuhuijaus

Blogi, pyykki, välineurheiluNo Comments

Olet täällä:, pyykki, välineurheiluHehkulamppuhuijaus

Kohtuutyyris saksalainen pyykinpesukoneeni alkoi ensin venyttää pesuaikaa mielivaltaisesti ja lopulta pysähdellä kesken ohjelman, mutta ei kaikissa ohjelmissa vaan siinä eniten käyttämässäni siliävässä. Loistavan Hehkulamppuhuijaus -dokkarin nähneenä päättelin, sen enempää pesukoneiden sielunelämää tuntematta, että ohjelmakortti oli siitä kohdasta kulunut tai pesukertoja on rajoitettu keinotekoisesti, kuten mustesuihkutulostimissa. Päätin käyttää toista ohjelmaa – toimii.

Pian tämän jälkeen myös astianpesukone alkoi jumittaa kesken normilautasohjelman. Olen nyt käyttänyt kattila- ja viherpesuohjelmia vaihtelevalla menestyksellä. Jos kone pysähtyy kohtuulliseksi katsotun pesuajan kuluttua vedet sisällä, laitan päälle huuhteluohjelman.

Yleensä samaan aikaan hankitut kodinkoneet hajoavatkin yhtä aikaa. Meillä on vuoden 2001 setistä uusittu vasta jääkaappi, tiskikone on huollettu kahdesti ja pölynimuri kerran. Elämme jännittäviä aikoja.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top